vrijdag 10 juni 2011

Designer Wendy Swenne

De volgende designer willen wij graag aan jullie voorstellen is Wendy Swenne.

The next designer we would like to introduce is Wendy Swenne.

De blog "Wendy Scrappings" van Wendy/the blog of Wendy: http://wendyscrappings.blogspot.com/.

Leer Wendy nog beter kennen, door het volgende over haar te lezen:


Stel jezelf aan ons voor.

Ik ben Wendy Svenne, nu nog 30 jaartjes jong. Ik woon in het leuke Schiedam, samen met 2 poezebeesten. In het dagelijkse leven werk ik op een buitenschoolse opvang. En in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, waaronder scrappen, fotograferen en sindskort ook oude meubeltjes opknappen (zie ook Wendy's andere blog Swenny's Creations: http://swennys.blogspot.com/).

Wat is jouw stijl en wat maak jij het allerliefste?

Of ik een bepaalde stijl qua scrappen heb, tsja, ik denk het wel. Maar ik weet niet goed hoe ik dat moet noemen. Het liefst scrap ik vrolijke felle kleuren. En mijn favoriete kleuren zijn turqoise, limegroen, en andere tinten blauw en groen. Ik merk wel dat ik door de jaren heen mijn stijl wat heb moeten vinden. In het begin scrapte ik nogal sober en met goedkope spullen. Maar nu hou ik van òf van hele rustige layouts met wat Glimmer Mist of verf, òf ik ga voor de juist lekker drukke layouts. Ook gebruik ik voor de titels vaak veel verschillende lettertypes door elkaar heen. Het liefste maak ik layouts en miniboekjes. Heel soms maak ik ook nog wel eens een kaartje.

Wat zijn jouw favoriete merken en wat maak jij het allerliefste?

Mijn favoriete merken zijn: My Mind's Eye, Basic Grey, Tattered Angels, Cosmo Cricket (alfabetstickers), We R Memory Keepers, Kelly Panacci, Rhonna Farrer, October Afternoon, K & Company, Creative Imaginations en ga zo maar door.

Waar ik het liefst mee werk is papier, embellishments, Glimmer Mist en verf. Ook ponsen zijn erg leuk om je eigen embellishments mee te maken of leuke randjes langs je papier met te ponsen. En wat zeker niet kan missen is mijn inktpad om de randen van het papier te inkten.

Heb je nog nuttige tips voor ons?


Een tip: gewoon doen! Jaren geleden vond ik het vaak zonde om papier te verknippen, als ik niet zeker wist of het mooi wordt. Zelf had ik soms wel papier dat jaren lag te wachten, omdat ik het te mooi vond om te gebruiken. Maar op een gegeven moment had ik zoiets van "zo blijft het nog jaren liggen en het is de bedoeling dat ik dingen maak". En zolang ik papier gebruik die ik minder mooi vind, blijf ik mijn layouts ook wat minder mooi vinden. Dus ben ik het gewoon gaan gebruiken.

3 opmerkingen:

 1. Altijd leuk wat meer over iemand te weten te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom!
  En heel leuk om te lezen!
  xxx
  C.arine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jou creaties zien er wederom super uit en uitgebreider dan jaren terug.
  Een genot om naar te kijken.

  Mvg Fred Swenne
  http://fred-swenne.webklik.nl/page/hoofdpagina

  BeantwoordenVerwijderen