vrijdag 8 juli 2011

Jolanda Oudshoorn

Deze keer is Jolanda Oudshoorn de designer voor Mood Papercrafter!

This time Jolanda Oudshoorn will be the designer foor Mood Papercrafter!

Hallo allemaal, ik ben Jolanda Oudshoorn en ik ben sinds begin april 18 jaar. Ik woon in een dorpje in Zuid-Holland samen met mijn ouders, broertje en zusje. Momenteel volg ik een vierjarige opleiding voor Interieur Adviseur en na de zomervakantie ga ik naar het 3e jaar. Ik heb het er heel erg naar mijn zin, want bij de praktijkvakken kan je creatief bezig zijn en dat ik vind ik super!! Dingen van het scrappen kan ik gebruiken voor school en andersom ook, dus dat is wel handig :). Nu het bijna vakantie is, komt er weer meer tijd om te scrappen en te bloggen en daarnaast vind ik fotografie, lezen en afspreken met vriendinnen ook heel leuk om te doen!

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen met scrappen en nog steeds kan ik niet zonder :). Ik ben altijd al creatief bezig geweest zoals mozaïeken, figuurtjes van fimoklei maken, sieraden maken, 3D kaarten en nog een aantal dingen. Toen ik in een hobbywinkel was om spulletjes voor 3D kaarten te kopen, zag ik layouts in de winkel staan wat ik er super leuk uit vond zien. Toen ben ik zo langzamerhand begonnen met scrappen. Ik scrapte eerst op een klein formaat en later ben overgegaan op 12 x 12 inches layouts. het liefst maak ik dan ook layouts van 12 x 12 inches. Ook maak ik af en toe scrapkaarten, altered items of een mini-album. Alleen maak ik mini-albums (bijna) nooit af, wat eigenlijk wel heel zonde is. Ik vind het gewoon te lang duren en dan heb ik er geen zin meer in..... Mijn scrapstijl beschrijven vind ik wel heel lastig. Graag maak ik gebruik van veel bloemen en andere embellishments. Daarom hou ik ook veel details op een layout. Ik vind het leuk om meerder kleine foto's en journaling op een layout te gebruiken. Het liefst plak ik een layout zo vol mogelijk met allerlei embellishments, maar probeer ik wel dat de foto nog opvalt, wan daar gaat het uiteindelijk om :).

Eigenlijk heb niet een favoriet merk, maar qua papier vind ik Bo Bunny, Basic Grey en Webster's Pages wel heel gaaf om mee te werken. Meestal kijk ik niet naar welk merk het is, maar alleen of ik het leuk papier vind om mee te werken. De bloemen van Prima Marketing vind ik super leuk om te werken. Ik kan (bijna) niet meer zonder vlindertjes, swirls en bloemen op mijn layouts en ik het ook super leuk om te werken met perlenpennen.

Op deze blog zijn al heel veel nuttige tips gegeven! Daag jezelf eens uit en gebruik eens papier, kleuren of een techniek die je nog nooit eerder gebruikt heb. Probeer de producten/techniek in jouw stijl te verwerken. het is heel heel leuk om te doen en misschien gebruik je het de volgende keer ook weer :).

Jolanda's blog: http://jolandascrapscreaties.blogspot.com/

3 opmerkingen:

 1. Leuk om dit te lezen en gefeliciteerd je bent een moodpapercrafter nu

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Jolanda om dit allemaal te lezen en van harte gefeliciteerd met je plaatsing op deze geweldige blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoy Jolanda,
  Leuk om je hier te zien als Mood Papercrafter! Tof om te lezen ook!
  xxx
  C.arine.

  BeantwoordenVerwijderen