zondag 24 juli 2011

Karin Wouters

De Mood Papercrafter voor deze keer is Karin Wouters! Karin is eigenlijk een anonieme scrapper/stempelaarster, want zij heeft geen blog. Maar zij maakt werkelijk de meest prachtige dingen. De meeste scrappers/stempelaars zullen Karin vast wel kennen van haar gave webwinkel "Hobbyshoppie": http://hobbyshoppie.marktplaza.nl/.

This time's Mood Papercrafter is Karin Wouters. Karin doesn't have a blog, but she is making the most beautiful creations. Most of the scrappers and stampers know Karin of her awsome webshop "Hobbyshoppie": http://hobbyshoppie.marktplaza.nl/.

Karin:

Normaal gesproken ben ik geen verteller, maar voor Odetta maak ik een uitzondering. Vandaart dat ik mijn verhaal heb geschreven.

Allereerst wil ik Odetta bedanken voor de mooie kit die ik binnen heb gekregen en het vertrouwen dat zij in mij had..... ik geprobeerd iets moois van te maken.

Mijn naam is Karin Wouters en ben getrouwd met Coen Wouters. Samen hebben wij 2 zoontjes. Rick van 12 jaar (eindelijk brugpieper af) en Tim van 6 jaar. Wij wonen in Wijchen. Mijn hobby's zijn natuurlijk scrappen, uit eten gaan, mijn webwinkel en genieten van de kids.

Al 6 jaar ben ik scrapverslaafd, eerst maakte alleen fotoboeken. Daarbij gebruikte ik voornamelijk Jolee's. Na verloop van jaren is mijn smaak erg veranderd. Nu maak ik ook andere dingen zoals kaarten en projecten. Het leukste vind ik om zoveel mogelijk zelf te maken. Beginnen met grijs of wit papier en dit bewerken met verf, gesso, cracklepaint, distress inkt en stains, glimmers etc...... lekker kliederen met verf, gesso, cracklepaint, inkt etc. en ik stempel of mijn leven ervan afhangt. Heerlijke even nergens aan denken en tijc voor mezelf maken. Tim Holtz heeft mijn voorkeur, wat een geweldige spullen heeft deze man. Wat houd ik ook van deze man, hahaha. Van Tim Holtz heb ik bijna alle stansen, stempels, inkt, verf, papier, idea-logy artikelen en gereedschap. Ik vind het heerlijk om met Tim Holtz artikelen te mogen werken en ben zo blij als een klein kind als mijn bestelling met nieuwe spullen binnenkomt.

Natuurlijk gebruik ik ook andere merken, mijn voorkeur gaat dan uit naar Basic Grey, Graphic 45 en Bo Bunny. Als ik hiermee werk, vind ik wel dat ik netjes moet scrappen, dus minder geklieder.

In de periode dat ik scrapte, waren er nog maar weinig materialen te krijgen. Vandaar dat het idee kwam dat ik grote partijen uit Amerika ging bestellen en deze in Nederland te verkopen. Er was zoveel vraag naar dat ik na een tijdje een eigen webwinkel ben begonnen: Hobbyshoppie. Nu bestaat mijn webwinkel 4 jaar en vind het heerlijk om dicht bij het vuur te zitten. Als ik nu iets nodig heb, kan ik dit zo pakken, zonder te hoeven wachten. Je raakt wel verwend met dit gemak, hoor.

Mijn tip voor jullie: Geniet van ieder scrap-moment en maak alleen dingen die jezelf mooi vindt!!!

3 opmerkingen:

 1. Wat geweldig dat je iets hebt gemaakt voor het Mood Paper Crafter blog. Je maakt inderdaad altijd prachtige dingen en ik kan niet wachten te zien wat je met de kit hebt gemaakt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoy Lieve Karin,
  Wat fijn om jou hier ook als Mood Papercrafter te mogen verwelkommen! Jij mocht hier gewoon niet ontbreken voor mij!
  Mooie foto en leuk om te lezen!
  Liefs,
  xxx
  C.arine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Karin leuk om jouw hier te zien !

  BeantwoordenVerwijderen